Εκδήλωση με θέμα “Τo μοντέλο της καθοδήγησης μεταξύ των Τοπικών Ηγετών – ο ρόλος των ηλικιωμένων στην ανάπτυξη της κονωνίας”

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 ολοκληρώθηκε στο χώρο του 2ου ΚΑΠΗ Λαμίας η εκδήλωση με θέμα “Το μοντέλο της καθοδήγησης μεταξύ ηγετών τοπικής κοινωνίας – ο ρόλος των ηλικιωμένων στην ανάπτυξη της κοινωνίας”. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ “Local Community Leaders” (2019-1-PL01-KA204-065651) όπου και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα, οι προτεραιότητες, οι ωφελημένοι και οι δράσεις του.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια του 2ου ΚΑΠΗ Λαμίας κα.Γεωργία Χατζηγιάννη με ένα σύντομο χαιρετισμό και αναφορά στις δράσεις του ΚΑΠΗ. Στη συνέχεια ο κ.Ιωάννης Δήμος, υπεύθυνος του προγράμματος και του Εργαστηρίου STEM – LabSTEM, αναφλερθηκε στα παραγόμενα του προγράμματος και στον τρόπο υλοποίησης της φάσης καθοδήγησης. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στην εθελοντική εκπαιδευτική δράση των μελών του LabSTEM στα μέλη του ΚΑΠ σε θέματα νέων τεχνολογιών. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων κ.Παναγιώτης Στασινός (Ιατρός) ο οποίος μίλησε για την αναγκαιότητα υλοποίησης παρόμοιων δράσεων. Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν στη συνέχιση των εκπαιδευτικών δράσεων από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες παρέλαβαν από τον κ. αντιδήμαρχο αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

LabSTEM Robotics
error: Content is protected !!
Μετάβαση στο περιεχόμενο