7ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας διεξήχθη ο 8ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας την Κυριακή 15 Μάϊου 2022. Συνολικά συμμετείχαν 25 ομάδες από Αμφίκλεια, Χαλκίδα, Θήβα και Λαμία.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων. Συνδιοργανώθηκε από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.O™ Hellas και το Labstem. Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας κα.Μπενιάτα Ελένη και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΕΔΥΤΕ Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Αθανάσιο Κακαρούντα που με την παρουσία τους τιμήσαν το διαγωνισμό.

Επίσης, την κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Βαρθολομαίο Παναγιώτη και κριτές τους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και μέλη του Παραρτήματος IEEE. Η φιλοξενία στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Λαμίας ήταν άψογη και γι’ αυτό ευχαριστούμε τον Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση του χώρου και τον Διευθυντή του σχολείου κ.Δαφνά Ιωάννη.

Συγχαίρουμε τους γονείς των παιδιών που ως καλοί συνοδοιπόροι στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους στις όμορφες (και καμιά φορά στενάχωρες) στιγμές αυτού του ταξιδιού. Και για το τέλος, κρατήσαμε την ΑΓΑΠΗ μας για τους πρωταγωνιστές του διαγωνισμού – τα παιδιά μας – μου με τόση επιμονή, μεθοδικότητα, υπομονή και αφοσίωση προετοίμασαν τις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Στους διαγωνισμούς δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι – είστε όλοι κερδισμένοι!!

Καλή συνέχεια σε ό,τι και να κάνετε στη ζωή σας!

[nd_options_spacer nd_options_height=”75″]
LabSTEM Robotics
error: Content is protected !!