Μαθητές του LabSTEM στην κορυφή του Πανελλήνιου Τελικού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του WROHELLAS (VID)

Οι «Παικταράδες» και οι «Πάνθηρες»  εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την Στερεά Ελλάδα και το Εργαστήρι STEM (www.labstem.gr) στον τελικό της κατηγορίας ποδοσφαίρου για μαθητές δημοτικού που έγινε την Κυριακή 29/05/2022 στο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

Οι δύο (2) ομάδες από την Λαμία συμμετείχαν σε ένα πρωτάθλημα 60 ομάδων, στο οποίο δημιουργούσαν συμμαχίες με ομάδες άλλων περιοχών της Ελλάδας και μετά από αγώνες 2Χ2 προκρίνονταν στην επόμενη φάση. Έχοντας κατασκευάσει και προγραμματίσει από ένα αξιόπιστο και λειτουργικό ρομπότ-ποδοσφαιριστή, με πολύ επιμονή, ομαδικότητα και ταλέντο έφεραν απανωτές νίκες και έφτασαν στα ημιτελικά.

Οι «Παικταράδες» έπιασαν κορυφή (1η θέση) μαζί με τους συμπαίκτες τους από την Ανατολική Μακεδονία, ενώ οι «Πάνθηρες» με χρυσό γκολ στην παράταση του μικρού τελικού πήραν την 3η θέση!

Η επιτυχία αυτή έρχεται να συνεχίσει την παράδοση του Εργαστηρίου STEM (LabSTEM) που συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία 7 χρόνια σε διοργανώσεις εκπαιδευτικής ρομποτικής και δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να εμπλουτίσουν τις παραστάσεις τους και τις εμπειρίες τους.

Ως εκπαιδευτές του Εργαστηρίου STEM (LabSTEM) θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά για την επιτυχία τους αλλά κυρίως για την ωριμότητα που έδειξαν σε έναν διαγωνισμό υψηλού επιπέδου και μεγάλης διάρκειας. Πίσω τους βρίσκονται άξιοι συμπαραστάτες οι γονείς τους και μπροστά τους το μέλλον που αδιαμφισβήτητα τους ανήκει.

Λάμπρο και Γιώργο Λαθύρη «Παικταράδες», Πέτρο Κούγια, Γιάννη Κοτσώνα και Θανάση Τσιούμα «Πάνθηρες» τα θερμά μας συγχαρητήρια!

LabSTEM Robotics
error: Content is protected !!
Μετάβαση στο περιεχόμενο